25 років діяльності – це, безумовно, вражаючий термін і показник великого досвіду, успішної роботи та надійної репутації компанії на автомобільному ринку. За 25 років компанія пройшла шлях від маленької фірми «Пріус» до потужного роздрібного оператора автомобільного ринку України.

СК "ВІДІ-СТРАХУВАННЯ" пишається тим, що є частиною VIDI, і щиро вітає всю команду VIDI з цією визначною подією. Для нас VIDI – це не просто приналежність до відомого бренда, це сімейні цінності й традиції, інтегровані в корпоративну культуру та бізнес-філософію нашої компанії!

Бажаємо VIDI спортивного азарту в досягненні нових вершин, а колективу — оптимізму, міцного здоров'я та благополуччя!

Хай дух новаторства буде частиною вашого професійного мислення й допоможе реалізувати найсміливіші задуми, відкрити нові можливості та горизонти.

Приєднуйтеся до дружньої родини VIDI та творіть історію разом із нами!

Разом МИ – Велика VIDI Автодинастія!

З ЮВІЛЕЄМ, VIDI!

Про VIDI:

- Заснування: 16 травня 1994 року було створено перше підприємство, яке мало назву ПП «Пріус»

- Засновник VIDI: Віталій Джуринський

- 18 дилерських центрів у Києві та Одесі, у яких представлено 16 світових авто- та мотобрендів

- А також: СК «ВІДІ-СТРАХУВАННЯ» та ТОВ «ВіДі-Лізинг»

- Перше Місто Автомобілів в Україні загальною площею 55 000 квадратних метрів

- Повний комплекс послуг: тест-драйв, купівля автомобіля, страхування, лізинг, кредит, trade-in, офіційний сервіс, продаж оригінальних аксесуарів і запасних частин.

На сьогодні VIDI – це провідний роздрібний автомобільний оператор України, що обслуговує близько 70 тис. клієнтів. VIDI – це 160 моделей різних марок автомобілів і понад 160 сервісних постів, які щодня обслуговують до 500 автомобілів. У середовищі автодилерів VIDI вважається однією з найбільш інноваційних, професійних і впливових компаній в Україні. Автомобільний бізнес компанії VIDI представлений такими всесвітньо відомими автомобільними брендами, як: Land Rover, Range Rover, Lexus, Jaguar, Infiniti, Toyota, Volvo, Honda, Acura, Mazda, Subaru, Suzuki , Nissan, Peugeot, Ford, Citroеn, Yamaha

Більше про VIDI.

VIDI_25_1.jpg